Categorieën

  • MECHANISCHE ULTRASOONS
  • DIGITALE ULTRASOONS
  • MENG Vloeistoffen
  • HOOFDTELEFOONS

MENG Vloeistoffen / D. TEK 34 Universele reiniger ook voor alluminium

D. TEK 34 Universele reiniger ook voor alluminium
1 Reviews | Review toevoegen

D. TEK 34 Universele reiniger ook voor alluminium

€ 11,98
excl. btw
€ 14,50
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

1 Liter TEK 34 Universele reiniger, speciaal voor carburateurs, glas en rubber.

Voor het reinigen en ontvetten van auto onderdelen en gereedschappen in de industrie, werkplaatsen en laboratoria. Universeel toepasbare oplossing speciaal ontworpen voor het reinigen van lichtmetalen aluminium delen (o.a. carburatoren) m.b.v. een ultrasoon reiniger.

Toepassingen: TEK34:

TEK34 verwijdert verontreinigingen na boren, slijpen en polijsten en alle vervuiling op basis van olie, roet, inkt, etc. van metaal, lichtmetaal (carburator), glas, keramiek, kunststof, rubber, koper -en kopernikkel munten, inktjet cartridges, inktpatronen enz...

Uit praktische tests blijkt TEK34 bijzonder geschikt om carburatoren te reinigen.

Mogelijk niet geschikt voor tin en zink! We raden eerst een proefstuk te testen vooraleer dit product met tin of zink te gebruiken. TEK34 heeft een hoge materiaal compactibiliteit en is daardoor een uitstekend universeel reinigingsmiddel met corrosie bescherming. Verdere toepassingen zijn o.a. het reinigen van carburatoren, reinigen van tattoo naalden en onderdelen, ademhalingsmaskers,  brillen, airbrusch nozzles, printkoppen, labo instrumenten, motor onderdelen, gereedschappen, duikuitrusting...

Gebruik van TEK 34 concentraat: verdunning noodzakelijk:

TEK34 is een concentraat en dient dus verdund gebruikt te worden, afhankelijk van de mate van vervuiling en toepassing schrijft de fabrikant een verdunning van 1 tot 5% voor.

Voorbeeld dosering 2%: Om 5 liter gebruiksklare reinigingsvloeistof aan te maken dient 4900 ml water met 100 ml TEK34 concentraat samengevoegd te worden.

TEK34 is erg economisch in gebruik, met een fles van 1 liter maakt men dus 50 liter gebruiksklare reinigingsvloeistof bij een verdunning van 2% !

Eigenschappen TEK34:

  • vloeibaar, 1 Literfles

  • hoog geconcentreerd, zuinig in  gebruik

  • specifiek voor ultrasone reiniging

  • pH 9.9 bij 1% concentratie

  • biedt corrosie bescherming

  • biologisch afbreekbaar

*geleverde verpakking kan afwijken van getoonde afbeelding

Samenstelling:

TEK34 bevat:
5 - 15 % anionic tensides,
5 - 15 % phosphate,
<5 non-ionic="" tensides="" br=""> <5 silicate="" complexing="" agents="" p="">

Praktisch, reinigen carburator in een uktrasoon reiniger.

Tips ultrasoon reinigen carburateur:

TEK34 is sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik. Plaats de carburator in een voorverwarmd, ontgast bad (50-55°C) met een oplossing van 3% TEK34. Laat de carburator in geen geval hoger dan 60°C worden!

Reinigingstijd is afhankelijk van de mate van vervuiling maar meestal ongeveer 15 minuten. Spoel de carburator grondig onder stromend water en blaas deze goed droog met perslucht om aluminiumoxidatie te voorkomen! Eventuele (witte) aluminiumoxidatie kan eenvoudig met TEK3 verwijderd worden (5% in een bad van 50°C).

Voorkom (donkergrijze) verkleuring van de carburator door deze niet te lang in het ultrasone reinigingsbad te laten. Beter kortere tijd reinigen, afspoelen, droogblazen, eventueel herhalen tot alle aanslag van de carburator verdwenen is.

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

anseeuw eddy - 17-07-2020 22:38

heel tevreden van produkt , en snelle verzending , tot later , dank u wel

Nieuwsbrief