Categorieën

  • ULTRASOON REINIGER
  • MENGVLOEISTOF ULTRASOON
  • HOOFDTELEFOONS bluetooth
  • OORDOPPEN met filter
  • OORKAPPEN KIND

OORDOPPEN met filter / Nonoise Zwem oordoppen

NoNoise Gehoorbescherming watersport 2 stuks

Kwalitatief hoogwaardige gehoorbeschermers die speciaal zijn afgestemd op de watersport (zwemmen, snorkelen, surfen, zeilen…). Ze zorgen er voor dat er geen water in je oren komt, wat bacterievorming en irritatie kan veroorzaken. Met de earplugs van NoNoise™ kies je voor een maximale bescherming voor je middenoor en trommelvlies. Terwijl omgevingsgeluiden en conversaties goed en helder hoorbaar blijven, zonder het 'verstopte oren' (occlusie) effect. Ze zitten comfortabel en zijn extra duurzaam zodat je er elke dag plezier van kunt hebben.

Al 25 jaar de beste keus voor de watersport.
De innovatieve NoNoise™ gehoorbeschermers zijn ontwikkeld door een vooraanstaand Europees expert, die al meer dan 25 jaar gehoorbescherming ontwikkelt en produceert voor professionals. De gepatenteerde en unieke keramische geluidsfilter, in combinatie met de hypoallergene en siliconenvrije kunststof, zorgen voor maximale bescherming en draagcomfort. De oordoppen kunnen de hele dag door gedragen worden en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per set:
€ 16,50 excl. btw
€ 19,97 incl. btw
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 3,00 

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Nieuwsbrief